top of page

Solarium Gustavsberg Centrum – sunLIFE

Centralt i Gustavsberg Centrum vid busstationen hittar ni vårt fräscha och nyrenoverade solarium som erbjuder solarier från välrenommerade varumärken som Ergoline och UltraTan.


Hos oss på sunLIFE i Gustavsberg kan ni njuta av den mest skonsamma och effektiva solningen någonsin med vårt egna koncept Rubino Beauty®. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni väl provat dessa både effektiva och skonsamma solarier. Här nedanför berättar vi mer om Rubino Beauty. 

Trygg åtkomst med vår app

Våra lokaler är låsta och du behöver bara ladda ner vår app "sunLIFE" och registrera dig med mobilt BankID för att komma in i lokalen. Du kan även betala för solningen i appen.


Följ oss gärna på Facebook, länk finns till höger, för att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar.

Adress:
Skärgårdsvägen 7
134 30 Gustavsberg

 

Tel: 0735 000 969
 

Öppet alla dagar 6-23

sunLIFE – som ett vaccin mot vintermörkret

Känns vintern mörk och kall? Saknar du möjligheten att enkelt kunna resa till solen? Lys upp din vardag med en skön stund i vårt solarium! Vi ervjuder Gustavsbergs bästa solupplevelse med moderna solarier i spa-liknande och trivsamma lokaler. 

Mer information om Rubino Beauty

Som vi tidigare berättat använder vi oss av Rubino Beauty – ett modernt system som ger en behaglig och effektiv solningsupplevelse. Solarierna kombinerar UV-strålarnas förmåga att skapa solbränna med de röda lampornas hudvårdande effekt. Genom att sola hos oss får du en känsla av välmående och en bättre pigmentering. Du får helt enkelt en mycket behaglig solupplevelse som gör att din hud blir silkeslen och får en vackert solbränd färg.

Hur länge bör man sola i ett solarium?

Hur länge en person behöver sola i ett solarium varierar. Dels beror det på vilken hudtyp du har och dels på vad du vill få ut av solningen. Ett vanligt misstag som många gör, till exempel på en semester, är att springa ner till stranden, smeta ut solfaktor för att sedan sola flera timmar och bränna sig. Detta kallas överexponering och är aldrig bra för huden. Är huden röd även dagen efter solningen har du bränt dig och det ska du undvika även i ett solarium. 

Därför bör du inte sola maximal tid första gången, då riskerar du att bränna dig. Börja med en kortare stund i solariet och öka sedan tiden successivt. På det viset får din tid att anpassa sig och resultatet kommer att bli bättre. Om du har fler frågor om detta kan du höra av dig till oss.

Välkommen till sunLIFE – ditt solarium i Gustavsberg! Vi kan ge dig en solig känsla när du som bäst behöver den. 
 

bottom of page