top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

Solarium Sätra – sunLIFE

Mitt i Sätra Centrum söder om Stockholm hittar du vårt solarium som erbjuder behaglig och effektiv solning i solarier från megaSun och Ergoline.

Här kan ni njuta av den mest skonsamma och effektiva solningen någonsin med vårt egna koncept Rubino Beauty®. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni väl provat.


Efter solningen kan ni släcka törsten med iskallt kolsyrat vatten från vår automat. 
 

Ni kan betala för produkter och solning genom nya vår app "sunLIFE". Med hjälp av BankID går det hur enkelt som helst! Vårt solarium är bemannat och ni kan se aktuella öppettider på vår Facebooksida.
 

Gilla oss gärna på Facebook, länk finns till höger på sidan om du inte vill missa aktuella erbjudanden tävlingar och annan ny information. 

Adress:
Sätra Torg 16F
127 37 Skärholmen

Tel: 070 899 97 77

Öppettider hittar ni på Facebooksidan (bemannade öppettider)
 

Vaccinera dig mot vintermörkret hos sunLIFE

Känns vintern mörk och kall? Känner du dig glåmig och hängig när solen aldrig tycks skina? Lys upp din vardag med en skön stund i vårt solarium! 

Vi erbjuder Sätras bästa solupplevelse med moderna solarier i spa-liknande och trivsamma lokaler!

Mer information om vårt solariesystem

Vi använder oss av Rubino Beauty – ett solariesystem som ger en behaglig och effektiv upplevelse. Solarierna kombinerar UV-strålningens sätt att skapa en fin solbränna med de röda lampornas hudvårdande förmåga.
 

Genom att sola under lampor från Rubino Beauty får du en känsla av välmående och en bättre pigmentering i huden.  Hos oss får helt enkelt en mycket behaglig solupplevelse som gör att din hud blir silkeslen och får en vackert solbränd färg. 

Hur länge bör man sola i ett solarium?

Hur länge en person behöver sola varierar beroende på flera olika faktorer. Mest påverkas effekten av vilken hudtyp du har, men även vilka förväntningar och krav du har på solningen. En vanlig miss som många gör ute i solen är att springa ner till stranden, smörja in sig med solfaktor för att sedan sola flera timmar och åka på en rejält otrevlig solbränna. Detta kallas överexponering och är aldrig bra för huden. Är huden röd även dagen efter så har du bränt dig – och detta är något du även bör undvika i ett solarium. 

Därför bör du inte sola maximal tid vid de första tillfällena. Börja med en kortare stund i solariet och öka sedan successivt. På det viset får din hud tid att anpassa sig och resultatet kommer att bli säkrare. 

Om du har fler frågor om detta så kan du höra av dig till oss.
Välkommen till sunLIFE – ditt personliga solarium i Sätra! 

 

bottom of page