top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

Solarium Knivsta - sunLIFE

Mitt i Knivsta Centrum, bredvid Systembolaget hittar ni vårt solarium. Vi erbjuder moderna och säkra solariebäddar från Ergoline. 

Här kan ni njuta av den mest skonsamma och effektiva solningen med vårt egna koncept Rubino Beauty®. Det kombinerar rött ljus och UV-lampor på ett unikt sätt vilket ger en djupare solbränna. De hjälper er inte bara få en vacker och hållbar färg utan gör också huden mjuk och följsam. 

Våra lokaler är låsta för alla utomstående. De är utrustade med ett system som låter dig öppna med Bank-ID genom vår app “sunLIFE”. Du kan känna dig trygg medan du solar i vetskapen om att ingen obehörig kan komma in och kan enkelt ladda ner den på Google Play eller på App Store. All betalning för produkter och solning sker i appen vilket är mycket bekvämt. 
 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar. 

Välkommen till sunLIFE!
 

Adress:
Gredelbyvägen 1F
741 40 Knivsta

Tel: 070 538 88 78

Öppet alla dagar 06.00-22.00
 

Sola säkert i Knivsta

D-vitamin är nödvändigt för att vi skall leva och må bra. Kroppen producerar D-vitamin naturligt när huden kommer i kontakt med sol. Dock måste vi skydda oss från solen när vi är ute eftersom mängden UVA- och UVB-strålar kan variera mycket. Det är lätt hänt att vi får för mycket sol och bränner oss. Att bränna sig innebär att man får en lättare brännskada som läker av sig själv men ökar risken för att man får rynkor och hudförändringar i förtid. 

När du solar i ett solarium har du total kontroll över hur mycket UV-A och UV-B strålar som du får. Du kan slappna av medan du får en vacker färg och kroppen producerar D-vitamin som gör dig piggare och gladare. 

I solariumet får du en stund för dig själv. Du kan slappna och och känna värmen mot din kropp. Efter avslutad behandling rekommenderar vi att du njuter av ett glas kallt vatten innan du lämnar lugnet på salongen med ny kraft och energi.
 

Rubino Beauty® – ett exklusivt solarium

Vi på sunLIFE är stolta över att vara först i Sverige med att kunna erbjuda de allra modernaste solariumen som finns på marknaden. Rubino Beauty® erbjuder en helhetslösning med både skönhetslampa och solarium. Tekniken bakom Rubino Beauty® balanserar ultraviolett ljus med rött ljus. Det leder till en mer effektiv och skonsam solariumupplevelse som verkar välgörande för både kropp och själ. 

De unika Rubinolamporna hjälper dig att:


Öka hudens syretillförsel
Aktiverar fria radikaler på cellnivå
Få en djupare och mer varaktig solbränna
Få mjukare och smidigare hud. 

 

Solarium Knivsta - få sol för ditt friskvårdsbidrag

Hos oss kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag! Om du är ansluten till Actiway, ePassi eller Wellnet kan du få hela 35% bonus på insatt belopp. Det är mycket D-vitamin och sol för pengarna!

©2021 av sunLIFE.

  • facebook
  • instagram
bottom of page