top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

Solarium Högdalen – sunLIFE

Mitt i Högdalen Centrum hittar ni vårt solarium som erbjuder moderna, effektiva och skonsamma solarier från Luxura och megaSun.
Här kan ni njuta av den skönaste och mest effektiva solningen någonsin med vårt eget koncept Rubino Beauty®. En solupplevelse utöver det vanliga även när det regnar utomhus!

Trygg åtkomst med vår app

Lokalen är låst så du behöver ladda ner vår app "sunLIFE" och registrera er med mobilt BankID för att komma in till vårt solarium. Betalning för produkter och solning sker i appen.


Gilla oss gärna på Facebook, länk finns till höger på hemsidan. Det är det bästa sättet att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar. 
Välkommen till oss på sunLIFE – ditt solarium i Högdalen!

Adress:
Önskehemsgatan 23F
124 54 Högdalen

Tel: 070 899 97 77

Öppet alla dagar 06.00-24.00
 

Ny och modern kedja inom solning och ljusterapi

På vårt solarium i Högdalen väntar dig en mycket behaglig upplevelse! Här kan du unna dig en fantastisk upplevelse i våra solarier från världsledande megaSun och Ergoline. Vi har den bästa tillgängliga rörtekniken och de senaste solarierna – allt för att du ska få lite extra färg och ljus i din tillvaro. Vi vill att du ska känna dig helt trygg – våra solarier uppfyller alltid högt ställda svenska säkerhetskrav. Hos oss får du garanterat en solarieupplevelse av allra högsta klass varje gång du är här. 

Rubino Beauty – solning i en klass för sig 

Rubini Beauty är ett nytt, varumärkesskyddat system som kombinerar de solliknande egenskaperna hos UV-strålar med den hudvårdande förmågan hos röda skönhetslamporna som finns i våra solarium. Systemet skapar en suverän balans, känsla av välmående och en tydligt förbättring av hudens pigmentering. 
 

När du solar under lampor från Rubino Beauty kan du slappna av i lampornas värme och du får len hud och en vacker solbränna! En riktig hälsokur som gör underverk med välbefinnandet, inte minst under de mörka vintermånaderna. Solen är närmare än du tror, även när det regnar i Högdalen.

Solarium Högdalen – riskfri solning

Den internationella expertisen är enig – du kan sola i solarium ett stort antal gånger på ett år utan risk. Vid sidan av normal vistelse utomhus anser man att 50-72 gånger i solarium fungerar bra för de allra flesta. 

Men tänk på att du kan få vänta ett tag innan du får full effekt av en en solariesession – 48 timmar tar det innan effekten har slagit igenom till fullo. Det är också vanligt förekommande att det tar ett par solningar innan pigmenten “aktiveras” om du har varit utan sol eller solarium under en längre tid. 

Det är  sunt förnuft som gäller när du solar i solarium – ingen större skillnad jämfört med att vara ute i solen en vacker sommardag. Men det är viktigt att du känner dig fram och inte överskrider de rekommenderade soltiderna för det solarium du solat i. Alla har olika förutsättningar när det handlar om att ta till sig solens helande krafter – har du några frågor är det bara att höra av dig så kan vi hjälpa dig att nå den optimala solningen.
 

Viktigt att tänka på innan du solar

När du solar i solarium ska du tänka likadant som när du är ute i solen. Använd inte deodorant, parfym eller någon annan kosmetika. Ta alltid bort smink och parfym innan du börjar sola! I ett solarium behöver du ingen solskyddsfaktor eftersom mängden UV-ljus är kontrollerad. Tar du medicin? Då bör du kontrollera att den inte innehåller ämnen som gör dig ljuskänslig.

Välkommen till oss på sunLIFE – ditt solarium i Högdalen. 
 

©2020 av sunLIFE.

  • facebook
  • instagram
bottom of page