top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

Solarium Huddinge – vi är först med ett unikt koncept

sunLIFE är en ensamma i Sverige att erbjuda solning med vårt nya koncept Rubino Beauty®. Konceptet är framtaget i samarbete med ledande leverantörer och ger dig en underbar upplevelse på vårt solarium i Huddinge.

Hos oss möts du av medarbetare som jobbar med trygghet, exklusivitet och förtroende i högsätet. Våra anläggningar är utrustade med de modernaste och mest bekväma solarie-sängarna på marknaden. 

 

Här är några av de starkaste skälen till varför du ska besöka vårt solarium:

  • Våra lokaler är trygga och säkra med larm och väktare som går ronder med jämna mellanrum.

  • På vårt solarium i Huddinge är det alltid rent och fräscht med en eller två städningar varje dag.

  • Vår kundservice är lätt att nå via telefon och mejl.

  • Vi har utvecklat vår egen app där du enkelt kan betala för solningarna.

  • Våra solarier och rör är alltid godkända enligt svensk standard.

  • Vår inredning är exklusiv och ger en trivsam och avslappnande spa-känsla.

Solarium Huddinge – vad är egentligen Rubino Beauty?

Detta nya solariesystem är modernt och ger en effektiv och behaglig solning. Hemligheten är att lamporna kombinerar UV-strålarnas förmåga att skapa solbränna med de röda lampornas förmåga att vårda huden. Detta skapar en känsla av välmående i kroppen och förbättrar även hudens pigmentering med upp till 50 procent. Genom att du solar i solarium med denna teknik får du uppleva en mycket njutbar solning samtidigt som det balanserade UV-spektrat ser till att din hud blir silkeslen och får en vackert solbränd färg, det inbyggda infraröda ljuset bidrar även med sina hälsosamma egenskaper.
 

Men glöm inte att använda sunt förnuft när du solar hos oss. Precis som när du solar utomhus är det viktigt att du inte tar i för mycket och följer de rekommenderade soltiderna för våra solarier. Alla har olika förutsättningar – om du är osäker är du välkommen att rådfråga oss om hur du får till en lyckad solning.

Några saker att tänka på innan du börjar sola

När du solar på ett solarium ska du inte använda deodorant, parfym eller kosmetika. Du behöver inget solskydd då vi kontrollerar mängden UV-ljus, något man inte kan göra utomhus. Äter du medicin? Du bör du kontrollera att den inte innehåller ämnen som gör dig ljuskänslig. Om du är osäker så bör du rådfråga din läkare.


Välkommen till en skön stund på sunLIFE – ditt trivsamma solarium i Huddinge. 

sunLIFE – ditt solarium i Huddinge

Centralt på Fullersta torg i Huddinge, i samma byggnad som Nordic Wellness, hittar ni Sveriges fräschaste solarium som erbjuder solarier från megaSun och Ergoline.


Här kan ni njuta av den mest skonsamma och effektiva solningen någonsin med vårt egna koncept "Rubino Beauty"®. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni väl provat.


Efter att ni solat kan ni släcka törsten med iskallt kolsyrat vatten.

Trygg åtkomst med vår app

Ni kan betala för produkter och solarium genom vår app "sunLIFE" eller med vår kortterminal som accepterar alla vanliga kredit- och bankkort. 

 

Gilla oss gärna på Facebook, länk finns till höger, för att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar.
 

Adress:
Fullerstatorget 10F
141 35 Huddinge

Tel: 0735 000 969

Öppet alla dagar 06.00-23.00
 

bottom of page