top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

Solarium Hammarby Sjöstad –  sunLIFE

Behöver du lite mer sol och värme i livet? Känns vintern tung och kall och du behöver fylla på lagren med energi och D-vitamin? Välkommen till oss på sunLIFE i Hammarby Sjöstad – en stund i våra moderna och toppklassiga solarier kommer att göra dig gott både fysiskt och mentalt. 


Centralt på Lugnets allé, mittemot Sickla Park hittar ni vårt solarium. Vi erbjuder de bästa solarierna på marknaden från etablerade varumärken som Luxura och Ergoline.


Här kan ni njuta av den mest skonsamma och effektiva solningen någonsin med vårt egna koncept Rubino Beauty®. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni väl provat. Läs mer om vårt solarium i Hammarby Sjöstad och Rubino Beauty här nedanför. 
 

Betala enkelt med hjälp av vår app

Ni kan betala för produkter och solning genom vår app "sunLIFE" eller med vår kortterminal som accepterar alla vanliga kredit- och bankkort. 

Gilla oss gärna på Facebook, länk finns till höger, för att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar.

Adress:
Lugnets allé 69F
120 67 Hammarby Sjöstad

Tel: 070 899 97 77

Öppet alla dagar 06.00-23.00
 

Ett modernt solarium i Hammarby Sjöstad

Vi är Sveriges modernaste och mest exklusiva kedja inom solning och ljusterapi. Hos oss kan du unna dig en fantastiskt uppiggande upplevelse genom att sola i moderna solarier i våra fräscha och spa-liknande lokaler. 

sunLIFE är en kedja som växer starkt år från år och nu har vi alltså även etablerat oss med ett solarium i Hammarby Sjöstad. Vi har alltid de senaste solarierna och tillgång till de bästa rören på marknaden. När du besöker vårt solarium kommer du att få en skön och solig upplevelse och du kan alltid känna dig trygg med att våra solarier och rör uppfyller alla relevanta säkerhetskrav.

Sol är livet hos oss på sunLIFE

I vår verksamhet har vi alltid en stark betoning på trygghet och förtroende. Därför kan du vara säker på att följande kommer att uppfyllas när du besöker vårt solarium i Hammarby Sjöstad eller någon av våra andra anläggningar. 

I våra lokaler kan du känna dig trygg när du än besöker oss. Vi har larm som är kopplat till larmcentral och dessutom väktare som går regelbundna rundor. Här finns god beredskap mot ovälkomna gäster.


Våra lokaler är låsta, men våra kunder kan enkelt låsa upp genom vår app och Mobilt BankID. 


Lokalerna städas dagligen så att du kan känna dig trygg i att det är rent och fräscht. Solariesängarna är alltid noggrant avtorkade.


Har du några frågor eller vill rapportera något problem? Vår kundservice är enkel att nå via telefon eller mejl och har generösa öppettider.


Vi har den senaste och bästa tekniken på marknaden – Rubino Beauty, ett system som kombinerar UV-strålarnas kraft med de röda solarielampornas hudvårdande effekt. I våra solarium får din hud en vacker färg och en len känsla som varar. Alla våra solarier och rör är godkända enligt svensk standard.

Välkommen att sola och må bra på sunLIFE – ditt solarium i Hammarby Sjöstad. Sol är livet!

bottom of page