top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

Solarium Västerås - sunLIFE Viksäng Centrum

I Västerås, mitt i Viksäng centrum hittar ni vårt fräscha solarium som erbjuder er solarier från de välkända märkena megaSun och Lexodus.

Här kan ni njuta av den mest skonsamma och effektiva solningen någonsin med vårt eget koncept Rubino Beauty®. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni väl provat.


Efter solningen kan ni släcka törsten med iskallt kolsyrat vatten och slappa en stund i vår lounge.

Trygg åtkomst med vår app

För att få tillgång till lokalen som annars är låst behöver ni ladda ner vår app "sunLIFE" och registrera er med mobilt BankID. Allt för en ökad trygghet på våra anläggningar. Appen används även för att betala för solning, köpa solkort, krämer och andra produkter. sunLIFE-appen finns både på App Store och Google Play.

Gilla oss gärna på Facebook med hjälp av länken till höger för att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar.

Adress:
Regementsgatan 2
723 45 Västerås

Tel: 070 899 97 77

Öppet alla dagar 06.00-23.00
 

Solarium i Västerås med den senaste tekniken

På vår anläggning i Viksäng Centrum i Västerås hittar du solarier från världsledande tillverkare med den bästa rörtekniken på marknaden och premium-design som bjuder på en exklusiv upplevelse. Vi vill att det ska kännas som att du åker på en mini-semester eller befinner dig på ett SPA när du besöker våra anläggningar.

Vårt eget koncept Rubino Beauty® ger dig en otroligt skonsam men samtidigt effektiv upplevelse. Konceptet har utarbetats tillsammans med ledande leverantörer inom ljus- och solarieteknik och hittas bara hos oss.

Är det säkert att sola solarium?

Att sola solarium har tyvärr fått oförtjänt dåligt rykte med larm om cancerrisk och tidigt åldrande hos huden. Vi vill gärna nyansera den bilden lite. Givetvis så kan det vara skadligt om man solar alldeles för intensivt och för ofta. Som med det mesta är måttlighet den bästa vägen. Dessutom har det hänt väldigt mycket inom tekniken hos solarier de senaste åren. Idag filtreras den mesta onödiga strålningen bort och sängarna har program som förhindrar att du ligger kvar för länge.

 

Vi vill också gärna trycka lite extra på att det faktiskt kan vara hälsosamt att sola solarium. Här i Sverige - Västerås är inget undantag - får de flesta i sig för lite D-vitamin under vinterhalvåret. Då kan du underlätta för kroppen att bilda D-vitamin genom att boosta den med lite extra sol till och från. Det enklaste sättet att få den är förstås i ett solarium och brukar ge en välbehövd skjuts åt både immunförsvaret och humöret under årets mörkare månader.

Sola med friskvårdsbidrag

Använder du dig av Actiway, Wellnet eller ePassi? Då har du möjlighet att få friskvårdsbidrag när du solar hos oss. Du får upp till 35% bonus på den summa du sätter in. Större möjlighet att sola, bli brun och fräsch för samma peng.

bottom of page