top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

Solarium Skiljebo Centrum - sunLIFE Västerås

Mitt i Skiljebo centrum i Västerås hittar ni vårt solarium som erbjuder fräscha solarier från Ergoline, Lexodus och MegaSun.

Här kan ni njuta av marknadens mest skonsamma och effektiva solning någonsin med hjälp av vårt eget koncept Rubino Beauty®. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni väl har provat.

Efter att ni har solat klart kan ni släcka törsten med iskallt kolsyrat vatten.

 

Trygg access med sunLIFE-appen

För din och andras trygghet är våra lokaler alltid låsta. För att få tillgång måste den som vill använda anläggningen ladda ner vår app som hittas under namnet  "sunLIFE" i både App Store och Google Play. Man identifierar sig med mobilt BankID för att komma in i lokalen och appen används även för betalning av såväl solkort och solning som produkter vi säljer i lokalen.

 

Vill du hålla koll på bra erbjudanden och roliga tävlingar med förmånliga priser hos oss? Gilla oss på Facebook med hjälp av länken här till höger.

Hitta till vårt solarium i Skiljebo C

Adress:
Skiljebo Centrum
723 41 Västerås

Tel: 070 899 97 77

Öppet alla dagar 06.00-21.00
 

Moderna solarier i fräsch miljö

Hos oss hittar ni alltid det senaste på marknaden när det kommer till solarier och ljusteknologi. Vi vet att det lönar sig med kvalitet och har därför satsat på att köpa in solariesängar från exklusiva leverantörer med teknik i framkant. De är självklart godkända och säkra och vi håller en mycket hög hygien i lokalerna med frekvent städning så att allt hålls rent och fräscht. Se gärna presentationen av våra anläggningar på startsidan och våra nyheter för mer information om våra solarier.

Res till solen hemma i Skiljebo

Grått, trist och slaskigt hemma i Västerås? Med ett besök hos oss kan du snabbt och enkelt resa till solen för en stund. Våra solarier ger dig en boost av både UV-ljus och värme som för tankarna till en skön strand.
 

De flesta i Sverige får i sig för lite dagsljus under vinterhalvåret vilket kan leda till D-vitaminbrist. Att sola solarium då och då kan då vara ett bra sätt att tanka ny energi och hjälpa kroppen att bilda D-vitamin.
 

Sen är det ju så att det främsta skälet till att gå och sola solarium för de flesta är att de vill bli lite bruna och fräscha. Inget fel med det och solar man måttligt är det heller inte skadligt. En semester på hemmaplan kan vara skönt att unna sig för att underhålla brännan även under vintern.
 

Ett besök hos oss passar även perfekt efter gymmet eller fotbollsträningen. Mjuka upp dina muskler i vår varma och lyxiga miljö, slappna av och drick lite bubbelvatten så går återhämtningen efter träningen ännu snabbare.
 

bottom of page