top of page

Solarium Spånga Centrum – sunLIFE

Centralt på Spånga Torg, mittemot ICA, hittar ni detta fräscha och nyrenoverade solarium som erbjuder solarier från megaSun, Lexodus och Ergoline.


På vårt solarium i Spånga kan ni njuta av den mest skonsamma och effektiva solningen någonsin med vårt egna koncept Rubino Beauty®. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni väl provat.

Trygg åtkomst med vår app

Lokalen är låst och ni behöver ladda ner vår app "sunLIFE" och registrera er med mobilt BankID för att komma in i lokalen. Betalning för produkter och solning sker i appen.
 

Gilla oss gärna på Facebook, länk finns till höger, för att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar.
 

Adress:
Spånga Torg 6
163 51 Spånga

Tel: 0735 000 969

Öppet alla dagar 6-23

Solarium Spånga – därför ska du välja oss

  • Våra lokaler i Spånga är trygga och säkra med larm kopplade till larmcentral. Lokalerna är låsta och våra kunder kan enkelt ta sig in med hjälp av vår speciellt framtagna app och BankID. 

  • Hos oss är det alltid rent och fräscht med minst ett städtillfälle om dagen. Våra solariesängar är alltid ordentligt avtorkade. 

  • Har du några frågor? Vår kundservice kan hjälpa dig och är lätt att nå via telefon eller mejl.

  • Du betalar smidigt och säkert via vår egen app. 

  • Vår utrustning är av högsta kvalitet och godkänd för svensk standard. 

  • Hos oss får du uppleva en spa-känsla med exklusiv och fräsch inredning.

Ett ledande solföretag i Sverige

sunLIFE är en ledande solariekedja i Sverige och vi siktar på att fortsätta växa. En stor anledning till vår popularitet är att vi satsar på det modernaste, effektivaste och skonsammaste systemet på marknaden – Rubino Beauty. Här berättar vi mer om fördelarna med dessa solarier, som har blivit allt populärare runt om i världen på senare år.
 

Hemligheten med Rubino Beauty är lamporna som utnyttjar det bästa från två världar. De kombinerar UV-strålarnas förmåga att skapa en vacker solbränna med de röda lampornas vårdande egenskaper. Denna kombination ger en känsla av välmående i hela kroppen och förbättrar dessutom hudens pigmentering med upp till 50 procent. 
Att sola hos oss är en njutbar upplevelse och ger dig en silkeslen hud med en vacker solbränna. 

Sola även när det är grått och kallt där ute

Unna dig en fantastisk upplevelse på vårt solarium i Spånga. Hos oss finns alltid de senaste solarierna och den bästa tillgängliga rörtekniken på marknaden. Du kan alltid vara trygg i att våra rör uppfyller alla säkerhetskrav. 

Välkommen att njuta av en trivsam vistelse på Spångas bästa solarium! Glöm inte att solen är livet – och så kan det vara även när det är grått och kallt utomhus.

bottom of page