top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

sunLIFE – ditt solarium i Upplands Väsby

Välkommen till ditt nya Solarium i Upplands Väsby! Hos oss på sunLIFE får du avnjuta den mest skonsamma och effektiva solningen i solarier från PORSCHE.

Behovet av sol är stort här i kalla Norden – inte minst under de kalla och mörka vintermånaderna. När det inte alltid är så lätt att ta sig utomlands blir en stund i bakom solariets varma och energigivande lampor desto viktigare. Boka in en tid på vårt solarium i Upplands Väsby – du kommer inte att ångra dig!

Vi har fått många frågor om när vi öppnar i Väsby och har nu glädjen att berätta att sunLIFE äntligen har startat ett solarium i Upplands Väsby!
 
Våra lokaler ligger mitt i centrala Väsby på Fyrklövergatan 7, vid entren till Väsby Centrum med goda parkeringsmöjligheter.  

Vår arsenal kommer att bestå av bland annat  PORSCHE P9S med SunSpehere LED-diodpaneler för ansiktet och axlar.
 

Gilla oss gärna på Facebook med hjälp av länken till höger för att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar.

Adress:
Fyrklövergatan 7
Upplands Väsby

Tel: 070 899 97 77

Öppet alla dagar 06.00-23.00
 

Ett nytt och modernt solarium i Upplands Väsby

sunLIFE är Sveriges nyaste och mest moderna solariekedja - med betoning på trygghet, exklusivitet och förtroende. Alla våra anläggningar är utrustade med de bästa solariesängarna på marknaden. När du solar hos oss kan du räkna med följande:

 • Du solar säkert och tryggt i våra lokaler med larm kopplat till central och vi har väktare som gör regelbundna ronder.

 • Våra lokaler är låsta och du öppnar med hjälp av vår specialframtagna app och bankID. 

 • Hos oss är det alltid rent och fräscht med minst en noggrann städning om dagen.

 • Behöver du hjälp? Vår kundservice är alltid lätt att nå via telefon eller mejl.

 • Vi använder den modernaste tekniken på marknaden – Rubino Beauty® (läs mer om denna teknik nedan). 

 • Våra solarier och rör är alltid godkända enligt svensk standard. 

 • Hos oss möter du alltid en trevlig och fräsch inredningen som ger en riktigt skön och avslappnande spa-känsla. 

Sola solarium – så här ska du tänka

När du solar solarium bör du resonera på samma sätt som när du ligger och myser i en solstol på stranden. Först och främst bör du inte använda deodorant, parfym eller kosmetika när du tar plats i solariesängen. Ta alltid bort smink och parfym.

Du behöver inte använda solskydd som när du solar utomhus. I ett solarium kan vi nämligen kontrollera UV-strålningen på ett helt annat sätt jämfört med solen. 

Äter du medicin bör du kontrollera att den inte leder till någon form av överkänslighet mot ljus. Är du osäker bör du tala med din läkare.

Ultraviolett strålning i ett modernt solarium är i stort sett likadan som solens. Men UV-ljuset i ett solarium är snällare mot huden eftersom att andelen UV-B är lägre i ett solarium. Dessutom får du alltid samma mängd UV-ljus vid varje tillfälle i ett solarium. En annan stor fördel med att sola i vårt solarium är att du kan sola precis när du vill, oavsett vilket väder det är. 

Stora fördelar med att använda Rubino Beauty

Här är några av fördelarna med att använda lampor från Rubino Beauty när du solar:

 

 • Lamporna hjälper huden att förbättra tillgången till syre och förstärker även metabolismen och skyddar dessutom mot fria radikaler på cellulär nivå.

 • UV-strålarnas ömsesidiga kompatibilitet förbättrar hudens mottaglighet för UV. Lamporna förbättrar pigmentationen på ett väsentligt sätt.

 • Att sola under våra lampor ger dig en en snygg och hållbar färg. 

 • Vid sidan av den vackra färgen och det allmänna välbefinnandet kommer din hud att kännas fräsch och len efter solning. 

Välkommen till sunLIFE – ditt solarium i Upplands Väsby. 

bottom of page