top of page
Huddinge banner hemsida.jpg

Solarium Märsta – Tränamer Gym/sunLIFE

I den exklusiva träningsanläggningen "Tränamer" i Märsta hittar ni vår anläggning som erbjuder solarium från Ergoline. Här kan ni njuta av den mest skonsamma och effektiva solningen någonsin med vårt egna koncept Rubino Beauty®. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni väl provat.

Ni betalar för solning genom vår app "sunLIFE".
Gymmets medlemmar har tillgång till solariet 24/7. Övriga kunder kan sola under gymmets bemannade öppettider. Ni hittar aktuella öppettider på www.tranamer.se och ni har tillgång till omklädningsrum, bastu och dusch under er vistelse hos oss i Märsta.

Gilla gärna vårt Solarium i Märsta på Facebook, länk finns till höger, för att inte missa aktuella erbjudanden eller tävlingar.

Adress:
Östra Bangatan 1
195 60 Arlandastad

Tel: 070 899 97 77

Öppet dygnet runt (för gymmets medlemmar, för övriga öppet under receptionens öppettider)
 

Sveriges modernaste kedja inom solning och ljusterapi

På vårt solarium i Märsta väntar en mycket behaglig upplevelse på dig! Här kan du unna dig en fantastisk upplevelse i våra solarier från världsledande megaSun och Ergoline. Hos oss finns alltid den bästa tillgängliga rörtekniken och de senaste solarierna – allt för att du ska få lite extra färg och ljus i din tillvaro. Här kan du känna dig trygg – våra solarier uppfyller alltid högt ställda svenska säkerhetskrav. Hos oss får du garanterat en solarieupplevelse av allra högsta klass vid varje soltillfälle. 

Rubino Beauty – modernt, effektivt och skonsamt

Rubino Beauty är ett system som kombinerar de solliknande egenskaperna hos UV-strålar med den hudvårdande förmågan hos de röda skönhetslamporna. Detta skapar en härlig balans, känsla av välmående och en stark förbättring av hudens pigmentering. När du solar under lampor från Rubino Beauty blir processen njutbar och du får len hud och en vacker solbränna! En riktig hälsokur som gör underverk med välbefinnandet, inte minst under de mörka vintermånaderna. 

Solarium Märsta – sola hos oss

Den internationella expertisen är enig – du kan sola i solarium ett stort antal gånger på ett år utan risk. Vid sidan av normal vistelse utomhus i solen och en resa utomlands anser man att 50-72 gånger om året är en rimlig mängd.

Du lär få vänta en stund innan du får effekt av en solning i vårt solarium. 48 timmar tar det innan effekten har slagit igenom till fullo. Det är också vanligt förekommande att det tar ett par solningar innan dina pigment “aktiveras” om du har varit utan sol eller solarium under en längre tid. 

När du solar i solarium är det sunt förnuft som gäller – på det viset är det ingen större skillnad jämfört med att vara ute i solen. Det är viktigt att du känner dig fram samtidigt som du inte överskrider de rekommenderade soltiderna för det solarium du använder. Alla har olika förutsättningar när det handlar om att ta till sig solens helande krafter – har du några frågor så kan vi hjälpa dig att nå den optimala solningen.
 

Att tänka på innan du börjar sola solarium

När du solar i solarium ska du tänka likadant som när du är ute i solen. Använd inte deodorant, parfym eller någon annan kosmetika. Ta alltid bort smink och parfym innan du börjar sola! I ett solarium behöver du ingen solskyddsfaktor eftersom mängden UV-ljus är kontrollerad. Tar du medicin? Då bör du kontrollera att den inte innehåller ämnen som gör dig ljuskänslig.

Välkommen till oss på sunLIFE – ditt solarium i Märsta. 
 

bottom of page